Categorie
Stijl
Kleur

Bijzonder persoonlijke rouwkaarten

Misschien wel de meest persoonlijke kaart die er is: de rouwkaart. Deze vertelt een uniek verhaal, over een bijzonder mens. Als uitvaartverzorger help je de familie dit verhaal gedenkwaardig over te brengen. Speciaal voor jou is er een ruime collectie rouwkaarten die je makkelijk en snel kan inzetten om in alle wensen te voorzien. Bijzonder persoonlijk afscheidsdrukwerk, voor een bijzonder persoonlijk afscheid. 

Gemakkelijk kan ook persoonlijk zijn

Afscheidsdrukwerk zoals een rouwkaart of rouwadvertentie is niet langer een formaliteit, maar een manier om het gevoel te laten spreken. Daarom is het belangrijk dat je als uitvaartverzorger op een gemakkelijke manier kan voorzien in alle wensen van nabestaanden. Wij helpen daar graag een handje bij door niet alleen een mooie collectie aan rouwkaarten te bieden, maar ook een makkelijke manier om deze nog persoonlijker te maken.

Binnen een paar stappen een persoonlijk ontwerp
Met de online tool realiseer je binnen een paar stappen de complete opmaak voor een rouwkaart of rouwadvertentie. De kant-en-klare sjablonen bestaan uit de meest uiteenlopende ontwerpen. Voor ieder mens is er een passend design. Vervolgens voeg je met de editor persoonlijke elementen toe zoals foto’s en teksten. Alles om het gevoel van nabestaanden te laten spreken in een rouwkaart die precies bij hun geliefde past.

Sneller, makkelijker en kostenbesparend    
Omdat je alles vanuit één programma regelt, kan je sneller en flexibeler te werk gaan. Zo kan je met de online editor de rouwkaart direct omzetten tot een advertentie en deze (inclusief kwaliteitscheck door ons) aanleveren bij de krant. Indien gewenst bezorgen wij het afscheidsdrukwerk voorzien van NAW-gegevens direct bij het uitvaartcentrum of thuis.  


Meer over onze online tool

 • Persoonlijk design
  Kant-en-klaar maar met een eigen persoonlijke touch
 • 24/7 beschikbaar
  Ook buiten kantooruren en in het weekend
 • Hoge kwaliteit drukwerk
  Verschillende papiersoorten en kwaliteitscheck
 • Kostenbesparend
  Binnen een paar stappen van ontwerp tot bezorging